Πανωφόρια που πρέπει να έχει μία ανδρική ντουλάπα

Πανωφόρια που πρέπει να έχει μία ανδρική ντουλάπα

Όλα τα πανωφόρια που πρέπει να έχει μια χειμωνιάτικη ανδρική ντουλάπα. 

1. Μαύρο δερμάτινο bike or moto jacket

Τα βλέπεις παντού και είναι μια όμορφη και ασφαλή στυλιστική επιλογή για την ντουλάπα μας . Με τι να το συνδυάσεις; Με τα πάντα αλλά για πιό άγριο στυλ προτίμησε να το συνδυάσεις με τζίν και μποτάκια . 

Κάντε LIKE στη Σελίδα μας στο Facebook & Instagram

2. Μπουφάν παρκά

Είναι αυτά τα μπουφάν που φτάνουν λίγο πάνω από το γόνατο. Μπορείς να τα βάλεις της κρύες μέρες του χειμώνα γιατί είναι ιδιαίτερα ζεστά και αρκετά στυλάτα.

3. Το παλτό

Facebook Twitter Google+ Pinterest StumbleUponFollow all the action on our Men’s Street Style board on Pinterest. You might also like Men’s Street Style Ideas Of The Day (Part 2) and 40 Incredibly Cool Watches for Mens Men’s Street Style Ideas Of The Day (Part 1)

Το παλτό είναι ένα διαχρονικό κομμάτι, το οποίο θα υπάρχει στην ντουλάπα κάθε άντρα για πολλά χρόνια.
Παλτό δεν θα αγοράζεις κάθε σεζόν που έρχεται. Είναι ένα διαχρονικό κομμάτι, που θα μείνει στην ντουλάπα σου για αρκετό καιρό. Μην το τσιγκουνευτείς. Επένδυσε σε ένα καλό κομμάτι και απέφυγε τα συνθετικά.

 – 4 Κομμάτια που θα βγάλουν κάθε άνδρα ασπροπρόσωπο –

4. ΜΠΟΥΦΑΝ BOMBER

men style men gnmenfashion.gr

Τα bomber jackets θα μπορούσε να πει κανείς, πως δεν έφυγαν ποτέ από τη μόδα, καθώς από τη δεκαετία του ’50, μέχρι σήμερα, λίγο ή πολύ καταλαμβάνουν μία θέση στη πασαρέλα. Ωστόσο, οι τάσεις καμιά φορά τα προτιμούσαν στην πρώτη γραμμή των διαδρόμων και άλλοτε τα τοποθετούσαν στη γαλαρία, χωρίς όμως να τα ξεχνούν.

Ρίξε μία ματιά σε αυτά τα δερμάτινα 

Κάντε LIKE στη Σελίδα μας στο Facebook & Instagram

Ρίξτε μια ματιά στο e-shopμας 


Facebook Comments