Πως ψωνίζω online ρούχα;

Πως ψωνίζω online ρούχα;

Πως ψωνίζω online ρούχα;

Τα χρόνια έχουν αλλάξει, υπήρχε μία εποχή που φοβόμασταν να γράψουμε το μικρό μας όνομα στο internet – το να δώσω τον αριθμό της πιστωτικής μου κάρτας σε κάποιο άσχετο site ακούγονταν σαν κακό αστείο. Οι εποχές όμως άλλαξαν το online shoping είναι ποιο ασφαλή.

Πως ψωνίζω online ρούχα;   men of style gnmenfashion

Σήμερα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να φοβάμαι το online shoping. Εκατομμύρια άνθρωποι ψωνίζουν καθημερινά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Οπότε, πάει ο φόβος, εντάξει; Όσο το site είναι μεγάλο και γνωστό, δεν πρόκειται να με κλέψει.

3 απίθανα ανδρικά μπλουζάκια για τέλειες χειμωνιάτικες εμφανίσεις

Μερικά tips. Για να ψωνίζεις Πως ψωνίζω online ρούχα;

Η καλύτερη περίπτωση, φυσικά, θα είναι να μην αναγκαστείτε να επιστρέψετε το προϊόν.. Για να μην συμβεί κάτι τέτοιο, δώστε μεγάλη προσοχή στις οδηγίες αγορών. Στη σελίδα του κάθε προϊόντος υπάρχει ένας πίνακας μεγεθών. Πάρτε ένα μέτρο και μετρήστε το μέγεθος του σώματός σας, διαβάστε τα νούμερα του ρούχου και έπειτα αγοράστε το.

Ακόμη, μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε συχνά τα sites, αφού πολλές φορές έχουν εποχιακές προσφορές στις οποίες μπορείτε να αγοράστε τα κομμάτια που σας άρεσαν μέχρι και 70% φθηνότερα – αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Τα 4 καλύτερα ανδρικά παντελόνια της χειμωνιάτικης ντουλάπα σου

Εφόσον ξέρετε το νούμερο σας βάλτε φίλτρα στο site το νούμερο σας και κατάταξη από φθηνότερο σε ακριβότερο . Έτσι θα σας βγάλει πρώτα τα τελευταία κομμάτια στο νούμερο σας και οι τιμές τους θα είναι πολύ χαμηλές γιατί θα είναι το τελευταίο κομμάτι.

Ρίξε μία ματιά στο  asos και το buldoza. Σε αυτά τα δύο site βρίσκω πάντα αυτά που θέλω σε καλή ποιότητα και τιμές που αντέχει η τσέπη μου. 

Κάντε LIKE στη Σελίδα μας στο Facebook & Instagram

Ρίξτε μια ματιά στο e-shop μας 

Facebook Comments