Πως να δείχνεις πιο μυώδεις

Πως να δείχνεις πιο μυώδεις

Πως να δείχνεις πιο μυώδης

Δείξε πιο μυώδης με την βοήθεια των ρούχων σου. Είτε λιώνεις στο γυμναστήριο και είσαι πιο θηρίο και από τον Rock,είτε απλά θέλεις να αναδείξεις  όμορφα τους μυς σου που τώρα άρχισες να δουλεύεις, εδώ θα βρεις τρόπους ώστε τα ρούχα σου να το κάνουν και να δείχνεις πιο μυώδης

1. Δες που καταλήγουν οι ραφές.

Δές αν οι ραφές στο μπλουζάκι σου  τελειώνουν ακριβώς στούς ώμους. Αν οι ραφές πέφτουν προς τα κάτω τότε μάλλον δεν γεμίζεις το μπλούζακι. μυώδης

Δες αν οι ραφές στο μπλουζάκι σου  τελειώνουν ακριβώς στους ώμους. Αν οι ραφές πέφτουν προς τα κάτω τότε μάλλον δεν γεμίζεις το μπλουζάκι και πρέπει να διαλέξεις μικρότερο μέγεθος.

2. Βεβαιώσου ότι τα μανίκια από το T-shirt σου δεν είναι πολύ μακρυά .

Τα μανίκια κρύβουν ένα τεράστιο μέρος από τα χέρια σας κάνοντας τα να φαίνονται σαν κλαδιά. Χρειάζεστε ένα T-shirt  που το μανίκι του να τελειώνει λίγο κάτω από τον ώμο. Έτσι θα δείχνεις ποιο μυώδης στα χέρια  

Εδώ θα βρεις τα σωστά t-shirt 


Κάντε LIKE στη Σελίδα μας στο Facebook & Instagram

3.Σωστή στάση του σώματος.

Αυτό δεν έχει να κάνει με το τι φόρας  το ξέρω, και επίσης ξέρω ότι είναι το ίδιο δύσκολο για όλους μας να κρατήσουμε την σωστή στάση. Ωστόσο μπορεί μια σωστή στάση να κάνει έναν πιο αδύνατο να φαίνεται πιο μυώδη από κάποιον που είναι.

Πάτε σε έναν τοίχο και βάλτε την πλάτη σας στον τοίχο. Βεβαιωθείτε ότι το κεφάλι και οι ώμοι σας αγγίζουν τον τοίχο. Αυτό θα σας δείξει πώς θα πρέπει να στέκεστε και να κάθεστε καθημερινά.

 – 4 Κομμάτια που θα βγάλουν κάθε άνδρα ασπροπρόσωπο –

4.Jeans

Τα τζιν είναι μία καλή επιλογή για τους αδύνατους άντρες καθώς το ύφασμα τους είναι πιο χοντρό από τα υφασμάτινα παντελόνια και τα παντελόνια τύπου chinos. Αυτό θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο χοντρά.

Τα τζιν είναι μία καλή επιλογή για τους αδύνατους άντρες καθώς το ύφασμα τους είναι πιο χοντρό από τα υφασμάτινα παντελόνια και τα παντελόνια τύπου chinos. Αυτό θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο χοντρά.


– Πώς να συνδυάσεις το μπορντό ανδρικό παντελόνι. –

5.Τα παπούτσια.

Αυτή η συμβουλή δεν θα σας κάνει να φανείτε πιο μυϊκή συνολικά, αλλά η επιλογή του σωστού ζευγαριού παπουτσιών θα αυξήσει το οπτικό βάρος της συνολικής σας εικόνας. Όχι μόνο ένα καλό ζευγάρι μπότες θα σας δώσει επιπλέον εκατοστά σε ύψος, αλλά το ογκώδες σχέδιο θα σας κάνει να φαίνεστε βαρύτερη συνολικά. Μία εναλλακτική λύση θα ήταν ένα υψηλό κορυφαίο πάνινο παπούτσι. Αυτό θα σας δώσει το ίδιο αποτέλεσμα.

Αυτή η συμβουλή δεν θα σας κάνει να φανείτε πιο μυώδης  συνολικά, αλλά η επιλογή του σωστού ζευγαριού παπουτσιών θα αυξήσει το οπτικό βάρος της συνολικής σας εικόνας. Όχι μόνο ένα καλό ζευγάρι μπότες θα σας δώσει επιπλέον εκατοστά σε ύψος, αλλά το ογκώδες σχέδιο θα σας κάνει να φαίνεστε βαρύτερη συνολικά. Μία εναλλακτική λύση θα ήταν ένα υψηλό κορυφαίο πάνινο παπούτσι. Αυτό θα σας δώσει το ίδιο αποτέλεσμα.

Κάντε LIKE στη Σελίδα μας στο Facebook & Instagram

Ρίξτε μια ματιά στο e-shopμας 

Facebook Comments